maanantaina, syyskuuta 27

Ruska ruskassa sekä hieman rutiineista



Koirat rakastavat rutiineja. Ne jäävät helposti koukkuun niihin ja saattavat jopa hermostua, jos asiat eivät sujukaan niin kuin aina ennenkin.

Meillä herätään koiran toimesta aina varttia vaille yhdeksän, aamuruoka on tultava ennen puolta päivää tai vinkuna alkaa. Päiväunet kestävät alkuiltaan, jolloin alkaa riehuntavaihe. Leikkiseuraa kerjätään inisemällä lelu suussa. Iltaruokaa aletaan odottaa yhdeksältä. Lenkillä kiskotaan aina tiettyihin paikkoihin ja pällistellään pää kallellaan emäntää, jos se poikkeaakin jostain syystä tutulta polulta. Joskus kun lenkki näyttää uhkaavasti suuntautuvan koirapuistosta pois päin, käydään hetkellisesti hihnaan kiinni. Se loppuu usein lyhyeen, kun emäntä harhauttaa koiraparan ajatukset ihan muualle tokoilulla.

Sadelenkin jälkeen syöksytään ovesta sisään ja hepuloidaan hetki hissin edessä. Ovesta ei mennä sisään tai ulos ilman lupaa, mutta luvan saatuaan saa rynniä ihan täysiä. ltaisin kerjätään sohvapaikkaa ja sitten katsellaan yhdessä koiraohjelmia korvat pystyssä. Jos koiraohjelmia ei tule, nokostellaan pää omistajien sylissä. Postinkantajille ei koskaan haukuta, mutta tv-lupatarkastajille kyllä.

3 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

tulipas tästä päivityksestä todella hyvä mieli, ja aivan ihanan "ruskainen" kuvakin.

Tv. random corgilukija!

melkku kirjoitti...

oletko siis kasvattaja?

ihana löytää muiden corgejen blogeja :)!

ruska on tosi hienonnäköinen koira. sydän sulaa noille korville!

Minski kirjoitti...

Hei, en ole kasvattaja vaan ihan tavallinen koiranomistaja. Koirakokemusta on kyllä jo kertynyt yli viidentoista vuoden ajalta. Kokemuksia on kiva jakaa ja lueskella muitakin koirablogeja. Jääpähän itsellekin jotain mieleen koiran touhuista, pentuaikakin meni niin nopeasti ohi!