lauantaina, kesäkuuta 25

Kirppusirkus

Kesä on punkkareiden ja hyttysten aikaa. Koiran turkki imee itseensä mitä ihmeellisempiä ötököitä, jotka suurennuslasin alla näyttävät vähintäänkin alieneilta tai kauan kadoksissa olleilta cthulhuilta. Minä en onneksi omista suurennuslasia, mutta sitäkin vilkkaampi mielikuvitus toimii hyvänä kyseisen apuvälineen korvikkeena.

Tästä syystä astelimme eilen apteekkiin ja Oulun seudullekin rantautuneita punkkeja kohtaan rakennetun inhon vallassa ostimme kaupan kalleinta loishäätövalmistetta. Takaraivossa tietenkin jyskytti tieto Lapin lomasta ja siellä meitä verenmaku suussa odottavista hyttysarmeijoista, jotka oikein säästävät itseään koko kesäkuun, jotta pääsevät heinäkuussa upottamaan likaiset kärsänsä meidän etelänvetelien kananlihalle kylmettyneisiin ihoihimme. Pahimpia ovat ne yksilöt, joiden jalat ovat mustavalkoraidalliset. Raidoitus on varmasti merkki jostain supermyrkyllisyydestä tai ainakin vähintään jonkinlaisesta veljeilystä sen Cthulhun kanssa.

Kyseinen s**t*n*n kallis Bayvantic vet tehoaa siis myös hyttysiin, muut valmisteet eivät. Neljälle ampullille, joista jokainen tehoaa noin neljä viikkoa, hinnaksi tuli lähes viisikymmentä euroa. Kiva. Ostetaan taas vuoden verran ihmisille Euroshopperia ja Xtraa, jotta koira saa kesällä olla hyttysiltä rauhassa.

Kysymys kuuluukin: Miksei ihmisille ole kehitetty samanlaista ihon kautta vereen imeytyvää tuotetta, joka suojaa loiseliöiltä? Öttiäisten lisäksi tuote voisi pitää kaukana käyttäjästään myös kesäisin riesaksi asti villiintyneet känniääliöt, juoppohullut ja autoistahuutelijat.

Ai niin, mutta onhan minulla semmoinen. Sen nimi on Ruska.

Ei kommentteja: