lauantaina, tammikuuta 29

Koirahierontaa

Osallistuimme kahden kerran koirahierontakurssille Ruskan kanssa. Vaikka minun selkäkipuni olisivatkin olleet akuutimman hoidon tarpeessa, kömmin kuitenkin koirakoulun kovalle lattialle koiraherraani hieromaan - tai ainakin opettelemaan sitä. Ruska oli tietenkin ihan ihmeissään, että miten täällä nyt voi rentoutua kun aina kun täällä ollaan niin pitää tehdä temppuja ja olla skarppina. Hieronta meni kuitenkin ihan hyvin, vaikka Ruska ei ihan täysin kyennytkään muiden koirien seurassa rentoutumaan.

Agility on sujunut Ruskalla mallikkaasti. Se rymistelee nakinhimoissaan esteiden läpi suurella corgin tarmolla. Cardien kova luonne tulee esille agilityssäkin. Tänään eräs villakoira pelästyi treenien aikana jotain kovaa ääntä eikä suostunut enää tapauksen jälkeen menemään putkeen. Ruska sen sijaan ei paljoa kovista äänistä tai muista hätkähdä. Se vetelee eteenpäin ihan niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Tällaisen kömpelön emännän kanssa on ihan hyvä ollakin vähän kovempi luonne, nimimerkillä astuinpa sitten koirani tassun päälle taas tänään.

Eilen Ruska sai yökylään valkoisen rimppakinttuisen etälaumamme jäsenen. Tilkku ja Ruska tulevat hyvin toimeen keskenään. Ruska pitää Tilkkua isoveljenään ja jakaa lelunsa ja luunsa Tilkun kanssa mukisematta. Yökyläily jatkuu huomiseen asti. Pojista on seuraa toisilleen, vaikka tänäänkin ovat tainneet nukkua koko päivän. Sosiaalinen elämä on niin raskasta!








1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä mukava koira! Isäsi on täällä hieman lomaa. Oma koira haluaa perämies Päiviö narttu, mutta hän ei ole nälkäinen = S Toivottavasti menee hyvin voimme lainata isäsi muutaman päivän, niin että Ronja pentuja varten 63 päivää. Voit todella tänne ja käydä koiran kanssa ja metsästää / tai samankaltaisen, mitä haluat. Isäsi halusi hyvin onnellinen koti, ja hän kertoi minulle ystävä saisit kotiin Venäjältä, mutta hän ei voi mennä kotiin, niin sitten olen velkaa sinulle jotain sijasta. Kerrothan niin voin hoitaa sen. Hän rakastaa teitä hyvin paljon. Se kuuluu hänen keskustelu =) Ystävällisin terveisin, Miranda ja Thai www.nogg.se/fjellripa